6.6.2020. 17:22
0
Šarović: SNSD je manjina u Prijedoru, a širom RS-a ponovit će se sličan scenario
SNSD je sad u manjini u Prijedoru i tako će i ostati nakon lokalnih izbora, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nakon burnih dešavanja u gradskoj skupštini, prenosi BNTV.

"Izabrat ćemo najboljeg kandidata koji može da povede Prijedor ka napretku. SNSD je sad na poraženoj strani i mora da se navikne da će tih slučajeva biti još više u mnogim sredinama", poručio je Šarović.

Nešto ranije je Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Prijedoru objavio da samostalno izlazi na lokalne izbore.

Sve se to dešava nakon burne sedmice u kojoj je DNS raskinuo koaliciju sa SNSD-om u Prijedoru, dok je najjača stranka u RS-u odgovorila smjenom Lejle Rešić, DNS-ove ministrice u Vladi manjeg bh. entiteta.



(Nermana Crnčalo)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.