10.6.2020. 8:13
0
U BiH pretežno oblačno uz pljuskove i grmljavinu
U Bosni i Hercegovini jutros pretežno oblačno. Pljuskovi su registrovani na zapadu, jugozapadu, dijelu centralne Bosne i sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka izmjerene u 08:00 sati (°C): Bjelašnica 6; Ivan Sedlo 12; Bugojno, Drvar i Livno 13; Jajce i Sarajevo 14; Bihać, Sanski Most 15; Zenica 16; Gradačac, Grude, Široki Brijeg i Tuzla 17; Neum 18; Mostar i Stolac 19°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 938Pa, za 4hPa je manji od normalnog i ne mijenja se.



Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Širom zemlje će biti pljuskova i grmljavine. Jače grmljavinsko nevrijeme je najizglednije u sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25°C.

U Sarajevu djelomično vedro. Prolazan pljusak kiše je moguć od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 23°C.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.