10.6.2020. 14:24
0
Olujno nevrijeme pogodilo Sarajevo: Snijeg padao u Blažuju
Nakon toplog prijepodneva veliko nevrijeme zahvatilo sarajevsko naselje Blažuj, gdje je zabilježen snijeg, obilne kišne padavine i jaki udari vjetra, koji su pričinili i materijalnu štetu na nekim objektima. Naime, oštećeni su oluci na građevinama.


Iako nas od ljetnog perioda dijeli samo nekoliko dana, ovakve vremenske neprilike iznenadile su mnoge građane na području općine Ilidža.


image

 

Ulice su potopljene, a olujno nevrijeme su zabilježili i stanovnici Blažuja koji su dijelili fotografije i video zapise.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.