10.6.2020. 21:55
1
Naša stranka: Mostarizacije BiH neće biti
Na današnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH usvojen je zaključak Kluba Naša stranka – Nezavisni blok kojim se obavezuje Vijeće ministara da u narednih sedam dana obezbijedi sredstva neophodna za provođenje lokalnih izbora.

“Mostarizacije BiH neće biti. Izbori su temelj demokratskih procesa i njihovo održavanje ne smije biti predmet političkih kalkulacija. Danas je Parlament BiH usvojio našu inicijativu kojom se obavezuje Vijeće ministara da će u narednih sedam dana naći sredstva za održavanje izbora. I dalje stojimo pri stavu da to nije smjelo biti ni stavljeno pod znak pitanja. Od danas tog upitnika nema te ćemo u novembru ipak odlučivati ko će upravljati našim lokalnim zajednicama u naredne četiri godine. Nadamo se da to neće biti oni koji su nam mogućnost izbora htjeli dokinuti”, rekli su u Našoj stranci.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.