11.6.2020. 12:59
0
Vučićev sin viđen s članom kavačkog klana, novinarki koja je slikala uzeli mobitel
Novinarki KRIK-a, neprofitne nevladine organizacije koja se bavi istraživanjem kriminala i korupcije u Srbiji, oduzet je mobitel nakon što je fotografirala Danila Vučića, sina predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, piše KRIK.

Vučić mlađi bio je u društvu Aleksandra Vidojevića zvanog Aco Rošavi, huligana bliskog kavačkom klanu, a dvojac je u jednom kafiću u strogom centru Beograda gledao nogometni derbi između Zvezde i Partizana.

U toku ovog incidenta u blizini je bila i policija, koja nije reagirala. Poslije kraće rasprave, uz odobrenje Vidojevića, mobitel je vraćen KRIK-ovoj novinarki. 


U svom tekstu KRIK navodi da se Aleksandar Vidojević u bazi policije Srbije vodi i kao član crnogorskog kavačkog klana, uz to što je član Partizanove navijačke grupe Janjičari. Trenutno mu se sudi jer je sa skupinom svojih huligana demolirao noćni klub Komitet.




Nakon što je s ulice fotografirala Vučića mlađeg i Vidojevića, prišla su joj trojica nepoznatih muškaraca predstavivši se kao službene osobe. Zatražili su od nje novinarsku legitimaciju te joj rekli da pričeka policijsku patrolu. Rekli su joj da će biti privedena te su tražili da se obrišu sve fotografije s mobitela jer bi "mogla imati problema". Policajcima su se pridružila još dvojica muškaraca, koji nisu djelovali kao policajci niti su se tako predstavili, piše KRIK.

Vidojević je nakon kraće rasprave vratio mobitel novinarki te joj rekao da mu KRIK tekstovima koje o njemu objavljuje ugrožava život. Nakon toga su svi otišli.  

KRIK navodi da je ovo četvrti put da su Danilo Vučić i izvjesni član kavačkog klana viđeni zajedno u javnosti. KRIK se pita zašto se predsjednikov sin druži s čovjekom kojem se trenutno sudi i kojeg policija povezuje s crnogorskim kriminalnim klanom.

Dodaju da predsjednik Aleksandar Vučić nikad to nije objasnio javnosti. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.