12.6.2020. 8:12
0
Prognoza vremena za petak
Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 6; Bugojno 8; Drvar, Ivan Sedlo, Sokolac 9; Livno 10; Zenica 11; Jajce, Sanski Most, Sarajevo 12; Prijedor, Srebrenica 13; Banja Luka, Tuzla, Zvornik 14; Bihać, Doboj, Grude, Trebinje 15; Mostar, Široki Brijeg 16; Bijeljina, Stolac 17; Gradačac, Neum 18; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 939 hPa, za 3 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Danas će na istoku i sjeveroistoku Bosne, veći dio dana, preovladavati pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku naše zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne u planinskim područjima su mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Dnevne temperature od 23 do 29 °C.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Dnevna temperatura oko 25 °C.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.