7.7.2020. 13:18
0
Vilić: Formiran Operativni štab „Srebrenica 2020“, provode se sve sigurnosne mjere
Direkcija za koordinaciju policijskih tijela formiralo je Operativni štab akcije „Srebrenica 2020“ povodom vanrednog osiguranja 25. godišnjice genocida nad Bošnjacima „Sigurne zone UN“ Srebrenica, koja će biti održana 11. jula 2020. u Potočarima.

Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela kazao je za Patriju da Direkcija kao koridator aktivnosti vanrednog osiguranja preduzima sve neophodne mjere i radnje u cilju nesmetanog održavanja komemorativnog skupa.

„Pripadnici DKPT-a u saradnji sa svim policijskim i partnerskim agencijama u BIH provode mjere i radnje planiranom dinamikom, a sve s ciljem stvaranja preduvjeta za nesmetano održavanje navedenog skupa“, kazao ej Vilić.

On dodaje da pored mjera osiguranja, posebna pažnja se posvećuje poštovanju epidemioloških mjera, koje su na snazi zbog trenutne epidemije Covid-19.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.