11.7.2020. 15:40
0
Uhapšen opasni pljačkaš: Tokom razbojništva satarom povrijedio ženu u trgovini
FOTO: Avaz
Prava drama odvijala se na Skenderiji, u tržnom centru kada je nakon izvršenog razbojništva uz prijetnju satarom, povrijeđena i građanka koja se zatekla u objektu.

Brzom reakcijom policijskih službenika interventne patrole Policijske stanice Centar, u saradnji s njihovim kolegama iz Novog Grada, na području općine Novi Grad, nakon samo 45 minuta uhvaćen je razbojnik Sabahudin Rizvić.

S Rizvićem je uhapšena i djevojka inicijala O. L., koja mu je pomagala, te su kod njih policajci pronašli i predmete iz počinjenog krivičnog djela, piše Avaz.

Prema dobro upućenim izvorima, pomenuti dvojac već duže terorizira uposlenice trgovina na području općine Centar, ali im je policija ovom akcijom stala ukraj.

Rizvić je odranije poznat policiji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.