14.7.2020. 16:41
2
"Zbog koronavirusa sam smršao devet kilograma za 15 dana. Bio je to najteži period u mom životu"
FOTO: faktor
Nakon što je prebolovao koronavirus i izašao iz bolnice, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik vratio se svojim radnim obavezama.

"Hvala Bogu, to je iza mene, radio sam dva testa, bio sam negativan i na otpusnom pismu piše da sam izliječen od COVID-19. Ono kroz šta sam ja prošao kao i kolege koji se ležali na Podhrastovima je bio za mene možda najteži period života. Imam 45 godina i to je nešto što čovjek ne može da zamisli. I sve što smo čuli u medijima i što smo čuli do sada, to nije ni približno onome šta očekuje pacijente poput mene, koji smo imali jaku upalu pluća. Ja sam 13 dana imao visoku temperaturu, iznad 40 stepeni. To nije bilo jednom u toku dana, ja sam imao pet-šest puta visoku temperaturu koju sam skidao po pet-šest sati. Od 24 sata bio sam jedan do jedan i po sat bez visoke temperature. Malaksao sam, gubio snagu. Izgubio sam devet kilograma za 15 dana koliko sam bio kući sa temperaturom i u bolnici – priča svoje iskustvo Čelik, prenosi Faktor.


(Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.