18.7.2020. 18:19
0
Objavljena šokantna prepiska s djevojčicom: Otkriven pedofil iz Velike Kladuše
Na Facebook grupi Stop-Pedofiliji objavljena je jeziva prepiska s predatorom iz Velike Kladuše.

Ova Facebook grupa objavila je niz screenshotova muškarca koji u svojim porukama nagovara djevojčicu da se fotografira gola i pošalje mu fotografije.

U prepisci se vidi mnoštvo njegova nagovaranja djevojčice na skidanje odjeće i fotografiranje, ispitivanje što trenutno ima od odjeće na sebi.

"Pažnja Velika Kladuša i pažnja BiH. Predator koji u prepisci sa diverzijom djevojčice od 12 godina traži adresu djetetu i nudi novac!!! Ovim putem želimo da obavijestimo nadležne i građane Velike Kladuše pozovemo na oprez", objavljeno je na Facebook stranici Stop_pedofiliji.



Cijeli razgovor s predatorom fotografiran je i objavljen.

Administratori, koji su uhvatili ovog predatora u klopku, upozoravaju roditelje da u svakom trenutku na društvenoj mreži na njihovu djecu vreba hiljade pedofila s ovog područja.

Nakon što je ovo objavljeno, na Facebooku se oglasio i D. M. koji je napisao da mu je neko provalio na Facebook profil, no naišao je na niz negativnih i osuđujućih komentara.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.