19.8.2020. 19:34
3
Hirurg Jusuf Šabanović napušta KCUS, moguć i prelazak u Opću bolnicu
Prim. dr. Jusuf Šabanović koji je bio dugogodišnji šef Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju KCUS-a napušta Klinički centar, potvrđeno je Patriji.

Šabanovića je smijenjen 5. maja sa pozicije šefa Klinike za opštu i abdominalnu hirugiju zbog organiziranog slavlja povodom rođendana na kojem je bilo više poznatih javnih ličnosti, a u vrijeme zabrane rada ugostiteljskih objekata zbog pandemije koronavirusa.

Slavlje je tada prekinula policija te gostima napisala kazne. Osim nekoliko popularnih pjevača slavlju je prisustvovao i državni ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac. On je kazao da je došao na rođendan svom prijatelju Jusufu koji je u teškim trenucima bio uz njega i operisao njegovu majku. 
Špekulira se da će doktor Šabanović preći u Opću bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš".

"Vidjet ćemo. Za odličnog ljekara kao što je naš Juka uvijek ima mjesta u našem timu", kazao je v.d. direktora ove bolnice Ismet Gavrankapetanović.


(Patria)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.