20.8.2020. 12:31
0
Narod i pravda bez kandidata za načelnika u Konjicu, Džino nosilac liste
Iako je ranije bila najavljena kandidatura Isee Džine za načelnika Konjica, u Narodu i Pravdi su donijeli odluku da Džino bude nosilac liste za Općinsko vijeće Općine Konjic dok stranka neće imati kandidata za načelnika, saopćeno je iz Naroda i Pravde.

Iz Naroda i Pravde pojašnjavaju da u Konjicu nije došlo do dogovora opozicije o zajedničkom kandidatu te da je u ovom trenutku kada je ogranak stranke u Konjicu još uvijek u fazi organiziranja i jačanja donesena strateška odluka da Narod i Pravde ne ide u utrku za načelničko mjesto.

„Isa Džino je vrijedan i stručan kadar i tražili smo najbolji način kako da bude na usluzi građanima Konjica. Sa kvalitetnom listom za Općinsko vijeće koju predvodi Džino sigurni smo da ćemo biti dobri zastupnici interese građana Konjica. Vjerujemo i da je ovo ispravna odluka za strateško jačanje Naroda i Pravde u Konjicu i cijeloj Hercegovini“, navodi se u saopćenju Naroda i Pravde.

Iz Naroda i Pravde dodaju kako vjeruju da će se kroz djelovanje u Općinskom vijeću pokazati kroz programe i incijative i na taj način najavljuju da će u budućnosti konkurisati sa ozbiljnim programom i kandidatima kako za načelnika tako i za Općinsko vijeće.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.