24.8.2020. 16:48
0
Pogledajte akciju hapšenja Srbijanca, člana zloglasne kriminalne grupe "Pink Panter"
Jutros je u Španiji, na Tenerifima, uhapšen Srbijanac za kojeg se smatra da je član zloglasne kriminalne organizacije "Pink Panter" koja je već dvije decenije unazad poznata po spektakularnim pljačkama banaka, zlatara i ostalih "fabrika novaca" u cijelom svijetu, a najviše na području Zapadne Evrope.

Podsjećanja radi, Srbijanac je uhapšen dok je kontrolisao kako rastu stabiljke marihuane. Osim njega, uhapšeno je još pet osoba, prenosi srbijanski Telegraf.

Prema dosadašnjim informacijama, uhapšene osobe su članovi moto-bande Hell Angels, koja je od ranije poznata po trgovini narkoticima.

Kako je tekla jutrošnja akcija španske policije, pogledajte u videu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.