1.9.2020. 12:16
1
Gras obezbijedio tri tramvaja samo sam prijevoz đaka
Sa početkom nove školske godine, a na inicijativu Ministra saobraćaja Kantona Sarajevo Adija Kalema, preduzeće GRAS obezbijedilo je tri tramvaja koja će isključivo služiti za prevoz đaka u cilju zaštite od zaraze korona virusa, saopćeno je danas.

"Na ovaj način željeli smo našim školarcima pružiti siguran i bezbjedan prevoz našim vozilima od kuće do škole i obratno. Pod sloganom „Mislimo na zdravlje naše djece“ i obilježeni sa oznakama prevoza đaka, tramvaji će cjelodnevno saobraćati na linijama Ilidža – Baščaršija, Nedžarići – Baščaršija i Čengić Vila – Baščaršija. Vozila će se koristiti uz poštivanje svih higijensko-epidemioloških mjera i uz nadzor službenh lice GRAS-a koji će kontrolisati da sve bude u najboljem redu i brinuti o sigurnosti naše djece.

Našim školarcima želimo sretan početak i uspješan završetak nove školske godine", saopćili su iz KJKP Gras. 


(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.