8.9.2020. 10:14
0
Danas u Mostaru sastanak Čovića i Dodika
Lideri HDZ-a i SNSD-a Dragan Čović i Milorad Dodik održat će danas sastanak u Mostaru u 16 sati u Domu HDZ-a BiH.


Iz HDZ-a nisu naveli teme sastanka dvaju lidera. No, s obzirom na aktuelnu situaciju u zemlji očekivati je brojna pitanja.

Za sada nije poznato zašto na ovaj sastanak nije pozvan lider SDA Bakir Izetbegović, pogotovo nakon brojnih otvorenih pitanja između ovih stranaka, među kojima su i imenovanje direktora OSA-e, RAK-a, UIO BiH.

Prema nekim informacijama, bit će govora i predstojećim izborima, saradnji ovih stranaka.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija najavio je prošle sedmice sastanke vezano za imenovanje, ali do susreta lidera po tom pitanju nikada nije došlo.

Ustvari, iz SDA nikada nisu dobili poziv.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.