29.9.2020. 22:45
1
Samo u BiH: Vozač urinirao u gradskom autobusu
Sramotno ponašanje javnog djelatnika zabilježeno je u Mostaru.

Naime, jedna građanka grada na Neretvi fotografisala je vozača gradskog autobusa kako urinira u autobusu.


"Autobus u 17.25 stao nedaleko od pasarele u Zaliku, na sred ulice. Prazan autobus vozač ustaje sa svog mjesta i ide prema zadnjim vratima, zatim vrši nuždu u autobusu", napisala je jedna čitateljica portala Bljesak.info.

Vozač autobusa u Mostaru - undefined



Ona je u to vrijeme prolazila u blizini sa svojim djetetom, te je fotografisala muškarca koji urinira pred zadnjim vratima autobusa.

Upravo nedavno je, piše Bljesak.info, iz Mostar busa poručeno kako se epidemiološke mjere koje su propisane ne mogu do kraja ispoštovati.

No, poručeno je da se autobusi dezinficiraju redovno, svakodnevno.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.