12.10.2020. 22:44
0
Bećirović: BiH neće pokoriti srpsko-hrvatski sporazum, ona je neuništiva
Delegat SDP BiH u Domu naroda PS BiH Denis Bećirović komentirao je sastanak Milorada Dodika i Dragana Čovića sa sebijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem koji je održan večeras u Beogradu. Bećirović je poslao jasnu poruku da su "svi srpsko-hrvatski sporazumi o podjeli BiH završili na smetljištu historije".

"Tako će završiti i Dodik-Čovićev sporazum. Nepokorivu Bosnu i Hercegovinu nisu uspjeli podijeliti i uništiti srpsko-hrvatskim sporazumima: Cvetković – Maček 1939. godine, Stojadinović – Pavelić 1954. godine, Milošević – Tuđman 1991. godine, Karadžić – Boban 1992. godine. Neće u tome uspjeti ni najnoviji sljedbenici zločinačke politike podjele države Bosne i Hercegovine Milorad Dodik (SNSD) i Dragan Čović (HDZ) i njihovi mentori u Beogradu i Zagrebu. Uzalud ih večeras u Beogradu okuplja, ohrabruje i instruira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić", naveo je Bećirović.

Politika uništenja i komadanja Bosne i Hercegovine nije donijela nikakvo dobro nikada i nikome, kaže Bećirović.

"Dodik, Čović i njihovi mentori moraju znati da je Bosna i Hercegovina neuništiva država! Puno smo jači i brojniji mi koji branimo državu Bosnu i Hercegovinu nego oni koji je ruše. Puno su jači prijatelji Bosne i Hercegovine širom svijeta nego oni koji joj nisu naklonjeni. Tuđe nećemo, državu Bosnu i Hercegovinu ne damo! Nikada! Nikome! I ni po koju cijenu! Neka vječno živi vječna Bosna i Hercegovina", zaključio je Bećirović. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.