23.10.2020. 11:50
0
Na Jahorini u toku pretprodaja sezonskih ski karata
Na Jahorini je zvanično zatvorena uspješna ljetna sezona tokom koje je ostvareno više od 65.000 vožnji što je povećanje za više od 21 puta u odnosu na baznu 2016. godinu.

- Atraktivnosti Jahorine ovog ljeta su doprinijeli novi ljetni sadržaji - Tower, Loopster, Skydive koji se mogu vidjeti jedino na Jahorini, zatim pedaline i lopte za hodanje po vodi. Planinski bob je najpopularnija adrenalinska atrakcija, a posjetioci su uživali i u ljetnjem sankanju na gumama, vožnjama xRaycerom, biciklima i dugim šetnjam označenim planinskim stazama - saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Za predstojeću zimsku sezonu Olimpijski centar Jahorina je pripremio mnogobrojne novitete, a ski staze će ove sezone skijaše dočekati idealno pripremljene i u svom dosad najboljem izdanju. U ovom centru je trenutno u toku akcijska pretprodaja ski karata sa popustom od 15 posto. Kupovina karata po akcijskoj cijeni je moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Iako je mnogo uloženo u pripremu staza i nove ski sezne na Jahorini cjenovnik ski karata je ostao na istom nivou kao i prethodne godine.

Karte za novu zimsku sezonu moguće je kupiti online, putem web shopa, ali i na prodajnom mjestu na kasi Poljice svaki dan od 9.00 do 15.00 sati. Postoje dvije opcije kupovine putem webshopa, a skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namjenu.

- Ukoliko posjedujete Keycard od ranije moguće je unijeti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumijeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima. Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima - dodaje se u saopćenju.

S obzirom na povećano interesovanje za Jahorinom zbog najave zatvaranja granica Italije, Francuske i Austrije iz ovog centra su savjetovali svima da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina, navode iz Olimpijskog centra Jahorina.

(Fena)

Jahorina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.