7.11.2020. 14:10
0
Vojin Mijatović dobio podršku od grčkog diplomate Gocidisa i poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov
Doskorašnji predsjednik Skupštine grčkog grada Aleksandrupolisa Kosta Gocidis podržao je potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i kandidata za Skupštinu grada Banja Luka.

“Zovem se Kosta Gocidis, grčki sam advokat i ekonomista. Živim u lijepom gradu od 80.000 stanovnika Aleksandrupolisu, na primorju sjeveroistočne Grčke.

Služio sam kao predsjednik skupštine opštine od 2014. do 2019. godine. Oženjen sam i imam sina od 14 g.

Sa Vojinom Mijatovićem se znam preko 20 godina, od kad sam radio u grčkoj Ambasadi u Beogradu. Vojin je dobar prijatelj, otac, suprug, sin, profesionalac i čovjek. Samo takvi političari trebaju nama i budućnosti, našoj djeci. Ja ga cijenim beskrajno i u njega vjerujem neograničeno, jer ga dobro poznajem. Ja u njemu vidim moć i nadu. On ima moj glas”, rečeno je u poruci podrške.

Mijatović je dobio podršku i od poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov, nekadašnje potpredsjednice Demokratske stranke, koja je nekada bila i predsjednica Skupštine grada Novi Sad i nekadašnje poslanice u Skupštini Srbije, poznate po svojoj hrabrosti i zahtjevu da se Vojislav Šešelj izbaci iz Skupštine Srbije.

“Nazvati stvari pravim imenom u današnje vrijeme je hrabrost, ali i obaveza svih onih koji se politikom bave zbog društva u cjelini, a ne zbog svog interesa. Zato podržavam tvoj angažman. Sretno u kampanji i na izborima”, poručila je Jerkov Mijatoviću.

(Patria) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.