11.11.2020. 18:52
0
Dario Pekić poručio Amri Babić: Mače moje, osam godina vladaš. Pusti i mene četiri godine da vidim znam li išta oko toga
Veoma živopisne i zanimljive političke debate kandidata za načelnika mogli smo vidjeti na RTV Visoko.

Naime, do izbora je ostala da se održi još jedna TV debata. Visoko će 15. novembra birati gradonačelnika među tri kandidata, a oni su:

Amra Babić, nezavisna kandidatkinja i aktuelna gradonačelnica ovog grada, potom Mirza Ganić, kandidat SDA za načelnika Visokog i aktuelni premijer ZDK, te Dario Pekić, kandidat ASDA za gradonačelnika Visokog i trenutni ministar unutrašnjih poslova u Vladi ZDK.

U svom izlaganju, Pekić se osvrnuo na osam godina koliko je Amra Babić gradonačelnica Visokog, te je poručio:

"Mače moje, osam godina vladaš. Pusti i mene četiri godine da vidim znam li išta oko toga", rekao je Dario Pekić.

Pekić je u jednoj od prethodnih debata opsovao tokom svog izlaganja, a kada ga je moderatorica debate upozorila, rekao je "Excuse me, please".

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.