13.11.2020. 16:33
0
Mostar: SUM će pokrenuti disciplinski postupak protiv tri studenta zbog uznemiravanja
Zbog neovlaštenog ulaska tri osobe u zgradu Rektorata Sveučilišta u Mostaru (SUM) i vršenja verbalnoga pritiska i uznemiravanja djelatnika u petak između 12.20 i 12.30 sati, SUM će pokrenuti disciplinski postupak zbog kršenja načela propisanih Etičkim kodeksom.

Od tri osobe dvije su se predstavile kao Marko Vračević i Dario Hrkać, dok se treća muška osoba nije predstavila, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću SUM-a.

"Ušli su u prostorije Rektorata uz nepoštivanje epidemioloških mjera, bez zaštitnih maski i na taj način ugrozili zdravlje prisutnih djelatnika te na neprimjeren način zahtijevali sastanak. Osim pokretanja disciplinskog postupka, Sveučilište će kod drugih nadležnih organa podnijeti prijavu protiv počinitelja za navedena djela", dodaje se u priopćenju.

Incident se dogodio za vrijeme današnjeg studentskog prosvjeda ispred zgrade Rektorata. Mostarski studenti na prosvjednom okupljanju izrazili su svoje nezadovoljstvo cijenama školarine i online nastavom na Sveučilištu u Mostaru.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.