15.11.2020. 22:10
0
Srđan Mandić nakon pobjede: Opraštam svaku tešku riječ. Od ovog momenta ja sam načelnik općine za sve građane
U BiH su danas održani lokalni izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Kandidat Naše stranke Srđan Mandić novi je načelnik Općine Centar Sarajevo.

- Ja sam novi načelnik Centra. Želim se zahvaliti svim kolegama i kolegicama iz Četvorke i svim građanima Sarajeva. Ovo nije bila fer kampanja. Bila je vrlo brutalna. Opraštam svaku tešku riječ. Od ovog momenta ja sam načelnik općine za sve građane. Ja sam dijete ovog grada i bit ću načelnik svih koji u Centru žive - kazao je Mandić. 

Istakao je da je ovo za njega emotivan trenutak.

- Ovo je za mene vrlo emotivan trenutak i važan dan. Ovo danas je bilo apsolutno više od lokalnih izbora. Ovo je referendum u kakvoj zemlji želimo da živimo. Zahvaljujem se svima - rekao je Mandić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.