24.11.2020. 12:09
0
Radončić uputio čestitku povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH
Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH Fahrudin Radončić uputio je čestitku povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH.

Svim građanima Bosne i Hercegovine, u svoje i uime SBB-a čestitam 25. novembar, Dan državnosti.

Dvadeset peti novembar predstavlja jako bitan datum svim Bosanacima i Hercegovcima. Tog dana 1943. godine na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a potvrđene su historijske granice Bosne i Hercegovine, te je učvršćena opredijeljenost svih njenih naroda i građana da žive u zemlji jednakosti, zajedništva i solidarnosti.

S dubokim uvjerenjem da je i današnja Bosna i Hercegovina na istom putu, njen hiljadugodišnji državni kontinuitet je neupitan, a zajedničkim snagama možemo učiniti sve da ona bude zemlja prosperiteta, ekonomskog razvoja, pravde i jednakih šansi - kaže se u Radončićevoj čestitki, saopćeno je iz SBB-a BiH.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.