25.11.2020. 13:07
0
Čampara podijelio fotografiju sa Konakovićem i Miletićem
Samostalni zastupnik i bivši član SDA Aljoša Čampara podijelio je fotografiju na kojoj su lider Naroda i pravde i nekadašnji SDA-ov premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković te Zlatko Miletić, delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine.

"Prijateljska kafa i prijateljski razgovori. Tema ne nedostaje, ima se i planova. Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine! Nastavljamo zajedno", bio je komentar Čampare.

Na nedavnom gostovanju na jednoj bh. televiziji Čampara je na pitanje voditeljice da li će se priključiti Narodu i pravdi čiji je osnivač Elmedin Konaković, također bivši SDA-ovac, kazao je:

"Narod i pravda, vidjet ćemo. Ne razmišljam mnogo o tome u ovom trenutku", naveo je aktuelni ministar unutrašnjih poslova FBiH, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH.

Čampara je izbačen iz SDA u oktobru nakon što je u javnost izašla informacija da je kao član Općinske organizacije SDA Centar potpisao zahtjev za smjenu Vlade KS.

Hitno je održana sjednica Općinskogo odbora SDA gdje je jednoglasno donesena odluka o isključenju Čampare iz općinske organizacije.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.