27.11.2020. 9:06
0
Mektić osuo paljbu: Tegeltija je zlo od čovjeka i "grobar" pravosuđa, kada bi ubio čovjeka rekao bi da je sve čisto kao suza
Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić, koji je i inače aktivan na društvenim mrežama, oglasio se i o "novoj aferi" predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije.

Mektić je, naime, objavio seriju postova kojim je prokomentarisao teške optužbe na račun Tegeltije.

"Tegeltija je implementator udruženog zločinačkog poduhvata (Dodik – Čović)", poručio je Mektić.

Naisao je i: "On kad bi ubio čovjeka rekao bi da je sve čisto kao suza. Zlo od čovjeka".

"Dok svi mediji u BiH bruje o novoj aferi Milana Tegeltije, trenutno presjedavajućeg VSTV, na RTRS o tome ni riječi. Zar je moguće da su svi uposlenici toliki ljigavci i beskičmenjaci?", upitao je Mektić. 

"Pa šta stvarno još treba da se desi da shvatimo da je ovaj čovjek "grobar" pravosuđa, vladavine prava i cijele države. Njegovo ponašanje ima bolesno-kriminalizovani karakter. Za radi spasa ovog naroda on mora odmah da bude uhapšen", naveo je Mektić, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.