27.11.2020. 11:14
0
Obilježena 15. godišnjica smrti prim.dr. Abdulaha Nakaša
Polaganjem cvijeća na spomen-česmu u krugu Opće bolnice "Prim.dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo obilježena je petnaesta godišnjica od smrti doktora po kojem ta zdravstvena ustanova nosi ime.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ove godine nije bilo većeg okupljanja uposlenika, ali su poštovaoci lika i djela prim.dr. Abdulaha Nakaša odali počast tom humanisti i velikom čovjeku kojeg pamtimo po njegovoj požrtvovanosti i lojalnosti prema pacijentima, ali i kolegama i saradnicima.

Uime uposlenika Bolnice cvijeće su položili dr. Sead Željo, prim.dr. Svjetlana Đozić, prim. dr. Dragan Stevanović, glavni medicinski tehničar Bolnice Anel Šljivo i zaštitar Adnan Dizdar.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.