28.11.2020. 13:51
0
Dodik o Tegeltiji: Ima dosta takvih snimaka
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je povodom objavljivanja audio snimaka predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milana Tegeltije da ima dosta takvih snimaka i da je javna scena potpuno zagađena.

"Sve je to stvar pravosuđa, tužilaštva i ostalih institucija i vjerujem da će uspjeti da vrate povjerenje koje su izgubili u javnosti", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Dodik je rekao da je apsolutno neprihvatljivo da visokopozicionirani ljudi koriste takve stvari i upražnjavaju takav vokabular.

Portal Istraga.ba objavio je audio snimak u čijem je centru predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija. Snimak koji je nazvan "Potkivanje 2", prema navodima portala Istraga, čuje se Milan Tegeltija dok razgovara na telefon. Materijal su, navodi autor Avdo Avdić, redakciji Istrage dostavile nepoznate osobe sa područja Banjaluke, a provjerama su utvrdili da se radi o autentičnom materijalu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.