2.12.2020. 21:00
1
Džaferović: Neću biti kandidat na narednim izborima
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović rekao je večeras ekskluzivno u Pressingu kako neće biti kandidat za člana Predsjedništva BiH na općim izborima 2022. godine.

Komentirajući izjavu bivšeg stranačkog kolege Aljoša Čampare "da je čuvar fotelje Bakiru Izetbegoviću u Predsjedništvu", Džaferović je rekao: "Nije važno šta misli Aljoša Čampara".

- Ja neću biti kandidat ni za jedno mjesto na koje se dolazi na direktnim izborima. Ja sam s izborom za člana Predsjedništva završio. Za mene je potpuno ligično da predsjednik stranke bude kandidat na izborima, rekao je Džaferović.

On je, podsjećamo, na izborima održanim 2018. godine na izborima za člana Predsjedništva iz reda Bošnjaka, osvojio najveći broj glasova piše N1.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.