3.12.2020. 13:51
0
"Jelena Trivić nije sretna što je Draško pobijedio u Banjaluci. Ona je glavna prepreka promjenama u RS-u!"
Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) i poslanik u Parlamentarnoj Skupštini BiH, optužio je SDS i PDP za poraz na izborima u Prijedoru na kojima je pobijedio SNSD i pitao da li će neko od njih preuzeti na sebe odgovornost za to što su poklonili pobjedu svojim protivnicima, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Nešić je posebno apostrofirao negativnu ulogu koju je u svemu tome imala Jelena Trivić, zastupnica PDP-a u Narodnoj Skupšini RS.

- Ona je glavna prepreka stvaranju nove većine u Narodnoj Skupštini RS-a i glavna prepreka promjenama u Republici Srpskoj - kazao je Nešić gostujući na Elta TV.

On je komentirao izjavu Jelene Trivić u kojoj je od DNS-a tražila da doživi "katarzu".

- Ja sam nedavno uputio poziv liderima SDS-a i PDP-a da potpišemo predizborni koalaicioni sporazum i da zajedno radimo na rušenju Milorada Dodika, ali odgovor još nisam dobio - kazao je.

Optužio je Jelenu Trivić  da nije sretna što je Draško Stanivuković izabran za gradonačelnika Banje Luke.

- To je za mnoge veliko iznenađenje, jer su njih dvoje tokom rada i rasprava u Narodnoj Skupštini RS djelovali kao jedinstven i homogen dvojac PDP-a. Za nju je katarza to da pobijedi na sljedećim izborima za predsjednika R S - istakao je Nešić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.