10.12.2020. 18:26
0
Vlada HNK-a za iznalaženje održivih rješenja za zdravstvene radnike
Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNŽ) na sjednici u četvrtak još je jedanput razmotrila sve do sada poduzete aktivnosti u svezi zahtjeva Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB Mostar, te zadužila resorno Ministarstvo da iznova pozove spomenuti sindikat da, poštujući propisanu proceduru, imenuje pregovarački tim i prihvati Protokol o pregovaranju, kako bi, u duhu dijaloga i kompromisa, započeli pregovore s ciljem iznalaženja najboljih i održivih rješenja.

Vlada je na sjednici usvojila Zaključak o usklađivanju rashoda s prihodima za razdoblje od 1. do 30. studenog 2020. godine i Operativni plan za studeni 2020. godine.

Također, usvojeno je Izvješće o izvršenju proračuna HNŽ-a i Izvješće o izvršavanju Tekuće pričuve za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. godine, saopćeno je iz Vlade HNK-a.

Vlada je razmatrala Izmjene i dopune Proračuna za 2020. godinu, kao i Nacrt proračuna HNK-a i Nacrt zakona o izvršenju proračuna za 2021. godinu, o kojima je postignuta visoka razina usuglašenosti, te se usvajanje tih najznačajnih financijskih dokumenata očekuje početkom sljedećega tjedna, navodi se u saopćenju.


(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.