5.1.2021. 16:15
0
"Staša Košarac će ostati upamćen kao ‘korona party ministar’!"
Član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica rekao je danas u saopćenju da će "Mandat Staše Košarca u Savjetu ministara BiH ostati upamćen kao mandat čovjeka nedoraslog odgovornom poslu koji mu je povjeren".

“Šta o Košarcu i njegovom radu misli javnost najbolje su pokazali protesti poljoprivrednih proizvođača prije par dana. Odavno opšta javnost nije tako ultimativno nije tražila smjenu nekog funkcionera kao što je slučaj sa Stašom Košarcem”, rekao je Govedarica.

On je kazao da se od ranije znalo da je “Košarac političar bez skrupula ali da je bila dovoljna samo jedna godina mandata da se pokaže sva njegova nestručnost i ministarska bahatost”.

“Oglušio se na sve zahtjeve poljoprivrednih proizvođača koji nemaju tržište da plasiraju svoje proizvode, na sastancima im je obećao zaštitu domaće proizvodnje pa ih prevario. U svojim lažima se toliko upleo da jedno govori uvozničkim lobijima, drugo predstavnicima Vlade RS a treće poljoprivrednim proizvođačima. A za čije interese radi Košarac, najbolje će kazati poljoprivredni proizvođači”, istakao je Govedarica.

On je rekao da se Košarac uopšte ne bavi poslom koji mu je povjeren već da, kako je naveo, cijelu godinu mandata je akter brojnih tabloidnih afera.

“Košarac će ostati upamćen kao ‘korona parti ministar’ i kao rekorder kako samo za godinu dana upropastiti spoljnu trgovinu jedne zemlje”, zaključio je Govedarica.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.