5.1.2021. 18:53
3
Muzur poništio sve konkurse za prijem državnih službenika koje je raspisao Memić
Novoizabrani načelnik općine Ilidža Nermin Muzur poništio je četiri konkursa za prijem oko 40 državnih službenika putem Agencije za državnu službu FBiH koje je bivši načelnik Senaid Memić raspisao u novembru prošle godine.

Muzur je prokomentarisao da su konkursi, najblaže rečeno, bili čudni.

- Dobio sam veliki broj vaših poruka, komentara i pitanja u vezi raspisanih Javnih konkursa, ukupno četiri, u Općini Ilidža, koji su najblaže rečeno bili čudni. Ovom prilikom želim da vas obavijestim da su isti poništeni. Svaki naredni će biti samo u skladu sa potrebama Općine Ilidža i na način koji propisuju zakoni naše domovine - napisao je Muzur na svom Facebooku.

Ranije su iz Memićevog kabineta odgovorili da nisu u pitanju nova radna mjesta nego napredovanje u službi doškolovanjem.


(Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.