6.1.2021. 16:15
0
Federalno ministarstvo zdravstva objavilo kako se pozdraviti u vrijeme pandemije
Poznato je da je izbjegavanje bliskog kontakta i držanje distance, uz pravilno nošenje maski, jedna od najvažnijih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa

Krizni stab Federalnog ministarstva zdravstva objavio je video čiji je cilj podsjetiti ljude da izbjegavaju rukovanje, odnosno bliski kontakt, u vrijeme pandemije koronavirusa.

- Znate li kako se sigurno pozdravljati u vrijeme pandemije? Neki od načina su naklon ili klimanje glavom, a pogledajte i kako su se snašla ova dva prijatelja, stoji u poruci Kriznog štaba uz objavljeni video:

Naime, poznato je da je izbjegavanje bliskog kontakta i držanje distance, uz pravilno nošenje maski, jedna od najvažnijih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa.



(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.