18.1.2021. 14:14
1
Uzavrelo u NiP-u nakon objavljivanja videa: Članica NiP-a uputila izvinjenje Efendiću, a prozvala Konakovića
Amela Lučkin, članica NiP-a na svom Facebook profilu reagirala je na objavljivanje snimka u kojem se vidi kako vijećnici Četvorke glasaju olovkom s kamerom. Snimak je objavio načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić.

Ima li većeg, a providnijeg lažova od Semir Efendić? Na prve tri slike se jasno vidi kojom olovkom je glasao predsjednik kluba vijećnika NiP Općine Novi Grad i generalni sekretar stranke NiP Mirza Selimbegović. Olovkom koju su mu dali Efendićevi ljudi u ruke. Da li je realno da se lik ovoga dosjetio? Nije ni njemu lahko”, napisala je Lučkin prvobitno.

Nakon što je Efendić objavio video za koji tvrdi da je dokaz da su vijećnici Četvorke glasali istom olovkom, Lučkin je je javno upitala Konakovića da li se treba izviniti Efendiću. Nakon što nije dobila odgovor, Lučkin je uputila izvinjenje načelniku Novog Grada.

"Iz ovoga se jasno vidi da dugujem javno izvinjenje zbog onoga što sam napisala u postu od jučer. Izvinjavam se Semiru Efendiću zbog iznesene neistine”, napisala je Lučkin.

(Mirza Malović)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.