27.1.2021. 20:57
2
Ovako izgleda održavanje cesta na Ilidži: “Je li ovo moguće u 21. vijeku?”
Na snimku zabilježenom u sarajevskoj općini Ilidža, u Kasindolskoj ulici, vidi se kako radnici rukama posipaju so po ulici iz prikolice kamiona.

Profesor na sarajevskom Fakultetu za saobraćaj i komunikacije Osman Lindov objavio je snimak održavanja cesta koji je naišao na brojne komentare.

Na snimku zabilježenom u sarajevskoj općini Ilidža, u Kasindolskoj ulici, vidi se kako radnici preduzeća, čije ime se ne vidi, rukama posipaju so po ulici iz prikolice kamiona.

Profesor Lindov ogorčeno je komentarisao ovu scenu.

“Pokušavam da sve više šutim na ono što vidim u struci, ali neke stvari ne mogu da prešutim. Pa je li ovo normalno, u 21. vijeku u 2021. ovakvo održavanje cesta u Kantonu Sarajevo" napisao je.

 

(Mirza Malović)

Ilidža
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.