28.1.2021. 17:15
0
Drama u Doglodima : Pas izgrizao djecu
Kako saznajemo, radi se o vučjaku, a povrijeđena je 12-godišnja djevojčica i 11-godišnji dječak, u sarajevskom naselju Doglodi danas u poslijepodnevnim satima odigrala se prava drama, nakon što je pas napao dvoje djece.
Navodno radi se o vučjaku, a povrijeđena je 12-godišnja djevojčica i 11-godišnji dječak. Djevojčica je izvukla deblji kraj, jer joj je pas, inače u vlasništvu komšije, izgrizao noge, dok je dječak zadobio samo ogrebotinu.

Mališani su spašeni zahvaljujući hrabrom ocu dječaka, koji je uspio otjerati psa.

Prvo je napao djevojčicu. Ona je zadobila strašne povrede, noge su joj isječene... Potom je krenuo na mog sina. U tom trenutku sam naišao te sam rukama, nogama i kamenjem nekako uspio otjerati psa... Sve se brzo dogodilo. Djevojčicu su odveli u Hitnu pomoć, a ja sam malog odveo u Dom zdravlja da primi tetanus i da mu previju ranu. Spasila ga je i trenerka od težih povreda
Prema riječima našeg sagovornika, na lice mjesta je, osim Hitne pomoći, izašla i policija. U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su nam da im je slučaj prijavljen u 15:30 sati. 

Slučaj se dogodio u naselju Luke. Povrijeđeno je dvoje djece. Jedno dijete je prevezeno u zdravstvenu ustanovu, dok je drugom djetetu ljekarska pomoć ukazana na licu mjesta - kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a KS, piše "avaz.ba".

(Alen Bećirević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.