4.2.2021. 19:00
0
Dodik se oglasio o ispitivanju u Tužilaštvu BiH: Postavljali su mi banalna pitanja
Novi slučaj napada migranata dobodio se u poslijepodnevnim satima ispred šoping centra u Zenici.

Migrant je napao Zeničanku, najvjerovatnije u namjeri da je opljačka. Brzom intevencijom zaštitara agencije “Condor”, koji i osiguravaju šoping centar, migrant je savladan.

Oni su o svemu obavijestili i policiju, koja je izašla na lice mjesta.

U Zenici pronađeno tijelo migranta, sumnja se da je izboden. Inače, brojni migranti nalaze se ispred zeničkog šoping centra zbog frekvencije građana, a koji im, često, daju novac.

Nažalost, situacije poput ove zabrinjavaju sugrađane koji smatraju da se čim prije mora iznaći rješenje za sve veći priliv migranata u Zenici, pa i cijeloj državi.

DodikRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.