4.2.2021. 20:35
0
Stanivuković nakon susreta sa čistačicama: Bilo je i suza radosnica
Kažu da su po prvi put, od kada rade u Gradskoj upravi, čistačice imale priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom, napisao je Stanivuković

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, na svojoj Facebook stranici objavio je da su čistačice prvi put od kada rade u Gradskoj upravi imale priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom.

- Kažu da su po prvi put, od kada rade u Gradskoj upravi, čistačice imale priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom. Ovakvi susreti me čine srećnim! Odlučili smo da će plate čistačica biti veće, jer one to zaslužuju, a ovakva naša odluka izmamila je i suze radosnice. Dogovorili smo da zajedno pokrenemo akciju sređivanja Gradske uprave, u kojoj ću i sam učestvovati, nakon čega idemo na druženje, napisao je Stanivuković.

Izmđu ostalog, navodi da se uštede ne smiju odnositi na radnike s najnižim primanjima.

- Iako se zalažemo za uštede, one nikada ne trebaju da se odražavaju na one radnike sa najnižim platama i to je nešto na čemu ću istrajati. Stvaramo sistem vrijednosti u kojem svaki radnik ima svoju ulogu koja je jednako važna kao i svaka druga, kako bi svi procesi nesmetano funkcionisali. To su promjene koje su našom pobjedom stigle i u ovu instituciju, zaključio je on. 


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.