15.2.2021. 13:17
0
Arijana Memić odgovorila Sebiji Izetbegović: Pravi ljekari ne prijete tužbama
Nakon što su se jutros oglasile Sebija Izetbegović i Enra Suljić i zaprijetile tužbom na petu godišnjicu ubistva Dženana Memića, njegovom ocu Murizu Memiću, oglasila se njegova sestra Arijana Memić. Njen odgovor prenosimo u cjelosti.
- Na današnji dan mi je umro brat. Umro, na današnji dan, prije pet godina. Ponedjeljak je bio, baš kao što je danas. 
Oni koji su se, stupanjem u liječničku profesiju, zakleli da će svoj život staviti u službu humanosti, na petogodišnjicu Dženanove smrti njegovom ocu Murizu Memiću prijete tužbom! Istovremeno navode da duboko respektiraju bol izgubljenog djeteta!

Pravi ljekari ne respektiraju nego saosjećaju bol i ne prijete tužbama. Oni koji su medicinska znanja koristili suprotno humanosti moraju odgovarati!

I na kraju da se zna, Muriz nije izgubio dijete, nego su mu dijete ubile kabadahije koje je Alisa Mutap vidjela ali se toga ne smije sjetiti zato što su joj ljekari dali lažnu amneziju!

Pravda za Dženana! Pravda za Davida - napisala je na kraju Arijana Memić.

(Saliha Rokša)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.