23.2.2021. 14:07
2
Aljoša Čampara: "Biće još tih prelazaka, neki se dešavaju trenutno, neki će kasnije biti, nije to samo KS, nego po cijeloj teritoriji BiH"
Aktuelni ministar unutrašnjih poslova FBiH Aljoša Čampara nedavno je zvanično najavio da prelazi u stranku Narod i pravda, a za portal Source.ba istakao je da pored njegovog prelaska u stranku na čijem je čelu Elmedin Konaković, prelazi još mnogo drugih političkih zvaničnika, ne samo u KS, nego u cijeloj BiH.
Čampara nije htio otkrivati imena, ali je jučer objavio sliku putem Facebooka sa Mirzom Čelikom, predstavnikom SDA u Skupštini Kantona Sarajevo, te napisao : "Pripreme za narednu sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo". 

Neki od njegovih pratilaca su u komentarima pitali da li i Čelik prelazi u NiP, međutim, odgovor nisu dobili, a Čampara je za portal Source.ba istakao da ne bi bilo korektno da on iznosi imena, prije nego to zvanično uradi rukovodstvo stranke u čije redove prelazi.

Podsjećamo, Opštinski odbor SDA Centar Sarajevo, u oktobru prošle godine, isključio je iz ove stranke Aljošu Čamparu, jer je kao poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo potpisao zahtjev za smjenu kantonalne Vlade.
Novinarka: Saliha Rokša
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.