26.2.2021. 21:08
0
Kako Novalić čestita Dan nezavisnosti: Budimo ponosni na našu domovinu BiH i zajedno gradimo bolju budućnost
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je, uime Vlade Federacije BiH i lično, građanima Bosne i Hercegovine čestitao 1. mart - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

- Bosna i Hercegovina je voljom svojih građana postala suverena i nezavisna država ravnopravnih građana i naroda koji u njoj žive. Odlučnost koja je pokazana prije 29 godina na referendumu, treba nam uvijek biti vodilja da stvaramo bolju budućnost svih građana, a njeno višestoljetno postojanje trajna obaveza da čuvamo i gradimo državu jednakih prava i vrijednosti za svakog čovjeka - naveo je Novalić.

Stoga je naša odgovornost i zadaća, kako je dodao, da istrajnim radom, uz njegovanje bogatstva tradicije i zajedništva, unapređujemo uslove života i rada svim njenim građanima, a naročito budućim generacijama.

 - Budimo ponosni na našu domovinu Bosnu i Hercegovinu, te pokažimo da zajedno možemo uraditi  mnogo više za bolju budućnost naše zemlje. Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam Dan nezavisnosti BiH, jedan od najvažnijih datuma u dugoj i bogatoj historiji naše države - kaže se u čestitki premijera Novalića, saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.