2.3.2021. 16:59
0
Fata Orlović izašla iz bolnice
FOTO: Foto: Avaz
Nana Fata Orlović danas je otpuštena sa Klinike za plućne bolesti Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla, gdje je bila hospitalizirana zbog upale pluća, javlja portal Politički.ba, a prenosi Avaz.
Prema rezultatima testa na koronavirus, Fata nije bila zaražena ovim virusom.

- Dobro sam, fino su me pazili, liječili, eto, nemam im šta zamjeriti, neka su živi i zdravi - kazala je nana Fata.

I doktori i svi medicinski radnici su me plaho pazili, hvala Bogu pa ih imamo“ ,kazala nam je nana Fata, koju smo dočekali na izlazu iz zgrade Klinike u kojoj se liječila zadnjih desetak dana.

Iako su je medicinske sestre do vozila koje ju je u pratnji kćerke odvezlo u Srebrenik, dovezle u kolicima, Fata nije krila da „može nogom“, ali je, kaže poslušala doktore da „ne silazi pješke“.

- Takav im adet, pa velim, dobro je, a i fino, da se ne mučim. Svega sam imala u bolnici, lijepa im i hrana i pažnja.

No, nije mi pravo što moram ovu masku nositi, insan ne može progovoriti, ali, što se mora, nije ni teško“, rekla je Fata, šaljući selame i zahvalnost svima koji su se interesirali za njeno zdravlje.

Fata Orlović liječenje će nastaviti kod svoje kćerke u Srebreniku gdje, inače, boravi tokom zimskih mjeseci.  

Boris Lalić
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.