24.3.2021. 17:39
0
"Sramotan je način na koji Četvorka zbog sina Keme Ademovića blati ime Bogića Bogićevića!"
KO SDA, kao i većina bh. javnosti, zgrožena je načinom na koji Četvorka uvlači u vlastito političko blato ime Bogića Bogićevića i zaklanjanjem iza njega pokušava sakriti svoje svađe i nesposobnost, naveli su u saopćenju iz KO SDA.

Očigledno je da sama Četvorka nije postigla saglasnost o izboru Jasmina Ademovića, sina visokog fukcionera NIP-a Kemala Ademovića, za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, pa sada krivicu za vlastiti nepotizam i neuspjeh, po već ustaljenom receptu, želi prebaciti na SDA, piše u saopćenju.

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Sarajevo nije se uopće glasalo za izbor gradonačelnika Sarajeva, ali Četvorka ime Bogića Bogićevića koristi da bi pokušala skrenuti pažnju sa činjenice da Ademović mlađi nije dobio podršku svih njihovih vijećnika.

SDA nije uopće izašla sa kandidatom za gradonačelnika i vrhunski je politički bezobrazluk krivicu za međusobne svađe u Četvorci prebacivati na SDA.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.