25.3.2021. 8:47
1
"I nakon Asima, Asim. A smijali smo se Skaki kad je rekao da se bori protiv antifašizma"
Politička analitičarka Ivana Marić komentirala je na Twitteru jučerašnju sjednicu Gradskog vijeća Sarajeva nakon koje je Bogić Bogićević odustao od kandidature za gradonačelnika glavnog grada BiH.

Piše: H. Ahbabović

Podsjećanja radi, i sama Marić je nedavno bila prijedlog Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva, ali je ova stranka odustala od njenog imena zbog njene sporne izjave o Bošnjacima i velike prašine koja se podigla u javnosti.

- I nakon Asima, Asim! I tako se nastavlja praksa da parama koje su ukrali od građana "završavaju" ono što na izborima nisu uspjeli "završiti" - napisala je Marić na Twitteru.

Nedugo nakon toga objavila je i novi status o istoj temi.

- A smijali smo se Skaki kad je rekao da se bori protiv antifašizma. Kad ono... - navela je Marić

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.