26.3.2021. 12:23
2
Srđan Srdić povukao svoju kandidaturu
Srđan Srdić povukao je svoju kandidaturu za predsjedavajućeg GV Grada Sarajeva.

Piše: H. Ahbabović

"Spočitano mi je da sam se namjerno kandidovao kako Bogić Bogićević ne bi mogao biti izglasan za gradonačelnika Sarajeva. Ja sam znao da je to moguće, ali to nisam namjerno uradio, nego sam iskoristio svoje demokratsko pravo. Okrenuli ste lopticu na mene, iako sam dobio samo pet glasova", poručio je danas Srdić.

S obzirom na to da je sada ostao samo jedan kandidat za predsjedavajućeg, glasa se samo za Jasmina Ademovića iz NiP-a, za kojeg je njegov šef, Dino Konaković, ranije rekao da je "genetski predodređen" za ovu poziciju.

Konaković je kasnije rekao da je taj dio iz njegovog statusa izvučen iz konteksta, te je korigovao svoj Facebook status.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.