30.3.2021. 16:35
2
Skakina savjetnica odgovorila Ademoviću: Ako nestanem, tražite me po šahtovima
Na svom Facebook profilu, predsjednica Općinske izborne komisije Općine Centar Maja Hadžihalilović, koja je ujedno i savjetnica i pomoćnica aktuelnog gradonačelnika Sarajeva, Abdulaha Sakake danas je objavila status u kojem navodi kako se osjeća zabranito za svoju sigurnost, prenosi Oslobođenje.
Naime, ova reakcija je uslijeda nakon što je Jasmin Ademović, novoizabrani predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva je prozvao. 

- Ta neprijateljska snaga, snaga SDA znali su s kim imaju posla, jer su se s razlogom plašili. Jer su znali da sutra nekada kada dođem ja na mjesto predsjedavajućeg Grada Sarajeva, da ću znati kako ću se postaviti i operativno iznijeti sa svim zadacima i nedaćama koje stoje preda mnom, istakao je Ademović. 

Odmah nakon ovoga Hadžihalilović je objavila pomenuti status. 

- Na pažnju prijateljima. Ako kojim slučajem nestanem, tražite me po šahtovima. Možda mi se posreći, istakla je Hadžihalilović te uz to objavila i video prilog. 

(Ajdin Balićevac)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.