5.4.2021. 17:57
0
Stanivuković poručio okupljenim Banjalučanima: Nikada neću poslati policiju na vas
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković rekao je da nikada neće slati policiju na građane Banje Luke, prenosi Oslobođenje.

- Banja Luka postaje slobodna. Mi volimo ovaj grad. Naš grad hoće da blokiraju. I da prvi put postavljaju zahtjeve koje nikada nisu postavljali. I zbog toga danas nemam budžet, rekao je Stanivuković.

On je rekao da će se narodi desiti onima koji ne budu radili kako narod želi.

- Ne znam smije li skupštinska većina da izađe. Vodim grad još malo sto dana. Proći će blokada. Brzo. Jednu stvar znam: dok god služim svom narodu, imaću obraz da izađem ispred svog naroda, kazao je Stanivuković.

Stanivuković je rekao da u 18 sati kreće nova runda pregovora u vezi sa budžetom Grada.

- Krenuli smo u borbu protiv kriminala i korupcije. Dao sam riječ da onog ugostiteljskog objekta neće biti i tako će se desiti. Niko se više ne voza službenim autima i zato smo uštedjeli duplo na gorivu. Našim tijelima i životima branimo ono za šta smo se izborili na izborima - istakao je Stanivuković.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.