8.4.2021. 20:50
1
Verlab: SIPA nije vršila pretres u našoj kompaniji, svoj posao su obavili profesionalno u skladu sa sudskom odlukom
Pojedini mediji danas su prenijeli informaciju da je SIPA vršila pretres kompanije Verlab, a večeras su iz istoimene firme demantovali takve informacije, prenosi Oslobođenje.
Verlab je firma koja je verifikovala respiratore "Srebrene maline" i za koje su iz ove kompanije rekli da apsolutno ispunjavaju sve zahtjeve i specifikacije za korištenje.

Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti: 

"U vezi sa objavljenim sadržajima u sredstvima informisanja na dan 08.04.2021. godine, privredno društvo VERLAB d.o.o. Sarajevo obavještava medije i javnost da u našim prostorijama nije vršen pretres.

Ovlaštena lica Državne agencije za istrage i zaštitu su, isključivo, prema naredbi Općinskog suda u Sarajevu profesionalno obavili poslove sukladno sadržaju sudske odluke.

Uprava društva VERLAB d.o.o. Sarajevo neće davati odgovore ili komentare o toku ili u vezi konkretnog postupka, te ostajemo orijentisani postupanju u skladu sa odlukama sudova i nadležnih tijela u Bosni i Hercegovini bez upuštanje u komentarisanje istih.

Molimo sviju da se suzdrže objavljivanja neprovjerenih, netačnih ili neistinitih sadržaja", navodi se u saopćenju ove kompanije.

(Ajdin Balićevac)
 
VerlabSIPA
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.