11.4.2021. 22:07
3
Sebija i Bakir Izetbegović čestitali na izbornoj pobjedi u Travniku: Najljepša vijest uoči Ramazana
Upućujem najiskrenije čestitke Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik, na uvjerljivoj izbornoj pobjedi.

Siguran sam da će podršku glasača opravdati predanim i plodotvornim radom za dobrobit Travnika i svih njegovih građana.

Zahvaljujem se Travničankama i Travničanima jer su dali povjerenje kandidatu SDA prepoznavši program naše stranke kao garant za siguran put ka daljem razvoju Vezirskog grada.

Ovaj izborni rezultat dokaz je da su rad, znanje, iskustvo i ozbiljan tim garant uspjeha, te da je takav rad SDA putokaz za budućnost svima onima koji žele dobro Bosni i Hercegovini, napisao je Bakir Izetbegović na svom Facebook profilu nakon izborne pobjede u Travniku.

U čestitkama mu se pridružila i supruga prof. dr Sebija Izetbegović koja je kratko napisala: Najljepša vijest uoči Ramazana. Volim Travnik! Uz fotografiju slavlja simpatizera SDA iz Travnika. 


(Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.