12.4.2021. 9:44
0
Pogledajte kako se obilježava Dan škole u online okruženju
"Kako je lijepo bilo biti dijete, kad su nam ruke bile prljave od igre, a snovi bistri poput ledenih izvora Treskavice."

Da i za vrijeme pandemije i online nastave  živi duh škole protkan dječijom grajom i smijehom, praćen pod budnim okom požrtvovnog nastavnog kadra i osoblja škole, pokazala je jedna sarajevska osnova škola. 

Naime, 11. april se obilježava kao Dan starogradske osnovne škole JU OŠ "Šejh Muhamed ef. Hadžijamaković".

 „Nekako s proljeća“, stihovi su jedne, svima nama dobro poznate, pjesme. A baš tad u aprilu, kad sve probehara, naša škola slavi svoj rođendan. Svake godine se iznova se rađa, svaki put ljepša, mlađa i pametnija, ukrašena osmijesima svojih učenika. Nažalost i ove godine ovaj značajan datum obilježavamo online. Nije proslava kakvu želimo,  ali to nas neće spriječiti da se danas osjećamo lijepo i svečano.

Dragi učenici, roditelji i kolege. Želim vam sretan DAN ŠKOLE,
riječi su direktorice ove škole, Emine Hrnjić.

Učenici i nastavnici su pripremili adekvatan program koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. 

Detalje pogledajte u priloženom videu.



(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.